FAQ – Vanliga frågor

Nedan finns lite mer information med svar på vanliga frågor jag får i samband med bokning av bröllopsfotograf.

brudpar i skärgården

Hur många bilder ingår vid en bröllopsfotografering?

– Jag har inget fast eller exakt antal utan levererar alla bilder som jag tycker är bra. Det brukar landa på runt 40-60 bilder/timme

Hur många timmar är du med under en heldag?

– Hela dagen! Från förberedelser med hår och smink, porträtt, vigsel, mingel, middag, brudvals och en bit in på festen, jag har inte någon fast tidsbegränsning i heldagspaketet. Det brukar kunna bli ca.12-14h

Bearbetar du bilderna?

– Ja, alla bilder som levereras är grundjusterade med ljus, färg, kontrast och skärpa

Kan vi göra egna utskrifter och förstoringar?

– Det går bra, ni får alla bilder i högupplöst jpg-format som går att göra förstoringar ifrån. Tänk dock på att jag inte kan ta ansvar för utskriftskvalitet från det fotolabb ni väljer.

Hur sker betalningen?

– I samband med bokning så tar jag 50% av total beloppet för att reservera ert datum, resterande 50% betalas senast två veckor innan bröllopet. Jag skriver en faktura och betalning sker till PG/BG.

Hur gör du med mat under dagen?

– Vid bokningar som är längre än 7h så behöver jag något att äta under dagen. Jag äter det mesta och har inga allergier att ta hänsyn till.

Kan du resa om vi gifter oss utanför Stockholms län?

– Absolut! Vid längre resor inom Sverige eller utomlands kan jag behöva boende, kontakta mig med mer information om ert bröllop så tar jag fram ett skräddarsytt förslag!

Hur gör vi för att boka?

Börja med att skicka mig ett meddelande och kolla om ert datum är ledigt samt berätta lite mer om vad ni har för planer. Jag träffas gärna över en kaffe för att höra mer!
När ni bestämt er skriver vi ett avtal och när första delbetalningen är betald är bokningen klar!