Bröllop i Ljusterö’s fina träkyrka och sedan fest på Nässlingen ute i Stockholms skärgård. Anna & Micke är paret som förutom stillsamma skogspromenader är lite små-galna inte bara i varandra, för vad säger man om att köra vattenskoter i brudkläderna ut till festen utan att ha med ombyte? -Ja precis, GALET!

Är så glad att de även tog en kort paus under middagen för att få några vackra bilder i det underbara ljuset när solen går ned -helt klart det bästa enligt mig!

Bröllop på Ljusterö med fest på Nässlingen. Skärgårdsbröllop på vattenskoter. Fotograferat av bröllopsfotograf Jenny ÖhmanBröllop på Ljusterö med fest på Nässlingen. Skärgårdsbröllop på vattenskoter. Fotograferat av bröllopsfotograf Jenny ÖhmanBröllop på Ljusterö med fest på Nässlingen. Skärgårdsbröllop på vattenskoter. Fotograferat av bröllopsfotograf Jenny ÖhmanBröllop på Ljusterö med fest på Nässlingen. Skärgårdsbröllop på vattenskoter. Fotograferat av bröllopsfotograf Jenny ÖhmanBröllop på Ljusterö med fest på Nässlingen. Skärgårdsbröllop på vattenskoter. Fotograferat av bröllopsfotograf Jenny ÖhmanBröllop på Ljusterö med fest på Nässlingen. Skärgårdsbröllop på vattenskoter. Fotograferat av bröllopsfotograf Jenny ÖhmanBröllop på Ljusterö med fest på Nässlingen. Skärgårdsbröllop på vattenskoter. Fotograferat av bröllopsfotograf Jenny ÖhmanBröllop på Ljusterö med fest på Nässlingen. Skärgårdsbröllop på vattenskoter. Fotograferat av bröllopsfotograf Jenny ÖhmanBröllop på Ljusterö med fest på Nässlingen. Skärgårdsbröllop på vattenskoter. Fotograferat av bröllopsfotograf Jenny ÖhmanBröllop på Ljusterö med fest på Nässlingen. Skärgårdsbröllop på vattenskoter. Fotograferat av bröllopsfotograf Jenny ÖhmanBröllop på Ljusterö med fest på Nässlingen. Skärgårdsbröllop på vattenskoter. Fotograferat av bröllopsfotograf Jenny ÖhmanBröllop på Ljusterö med fest på Nässlingen. Skärgårdsbröllop på vattenskoter. Fotograferat av bröllopsfotograf Jenny ÖhmanBröllop på Ljusterö med fest på Nässlingen. Skärgårdsbröllop på vattenskoter. Fotograferat av bröllopsfotograf Jenny Öhman

Bröllopsfotograf Österåker, Ljusterö – Jenny Öhman
Fest och övernattning för gästerna: Nässlingen